Kryetari i Partise Demokratike ne Lezhe Paulin Marku e ka quajtur te pa drejte shoqerimin e disa te rinjve FRPD-se, ne ambjentet e komisariatit te Policise se Lezhes per proteste e zhvilluar

Ndersa te rinjve te sapoanetaresuar ne FRESH, Marku ju kujtoi largimin masiv te te rinjeve mbi 80%, qe po kerkojne te largohen nga Lezha dhe Shqiperia.

Te rinjte e FRPD me pankarta ne duar kane shprehur shqetesimin se bashkemoshataret e tyre po largohen nga Shqiperia.

Gjate dites se enjte jane shoqerohen ne polici 3 nga te rinjtë e FRPD (Kryetari FRPD Lezhe Albert Loçi,Ervis Gaspri,Enton Prelaj) qe moren pjese ne protesten paqesore kundra mashtrimeve te Rames dhe braktisjes qe i ka bere rinise.