Disa nga artistet më të mëdha të muzikës në mbarë botën si Ariana Grande, Lady Gaga dhe Taylor Swift janë në listën e ‘100 personave më me ndikim në botë’.

Lista vjetore u publikua të mërkurën dhe përmban 100 persona, përfshirë artistë, liderë, politikanë dhe shumë njerëz nga e gjithë bota që ndikojnë tek të tjerët,

Lista është përpiluar nga revista Time.

Në kopertinën e revistës u zgjodhën vetëm Dwayne Johnson, Taylor Swift, Sandra Oh, Gayle King, yll i futbollit Mohamed Salah dhe Nancy Pelosi.