Në Dajt ka rënë zjarr paraditen e sotme, por fatmirësisht zjarrfikësja ka ndërhyrë menjëherë dhe ajo vatër është mbyllur.

Agjencia e Parqeve ka publikuar pamjet nga shuarja e zjarrit në Parkun e Dajtit. “Falë ndërhyrjes së menjëhershme të personelit të AdZM Tiranë dhe mbështetjes së Repartit të Zjarrfikësve u bë i mundur eleminimi i shpejtë i tij”.