everybody runs in the sea to avoid geting burned things are bad very bad 24/7/2018 blitz pictures

Greqia i ka dhënë nënshtetësinë greke një emigranit shqiptar dhe dy egjiptianëve

Dekreti iu dërgua presidentit të Republikës për miratim. Te tre ata shpëtuan dhjetëra njerëz gjatë zjarrit të 24 korrikut në Mati të Atikës.

Aktin e tyre e vlerësoi edhe kryeministri Tsipras gjatë vizitës së sotme në Mati.

Alexis Tsipras iu referua vetë-sakrificës së këtyre tre emigrantëve, duke theksuar se shteti duhet të njohë veprimet e tyre dhe t’u japë atyre shtetësi greke.