Aktori shqiptar i filmave aksion Pjetër Malota ka bërë një shqiponje me aktorin e njohur të filmave aksion Jean Cloude Van Damme.

Dihet se Malota luan në shumë filma të Van Dammit dhe ka kryesisht role negative, shkruan Gazeta Express. Fotoja është realizuar viteve të fundit dhe dy aktorët me duar bëjnë simbolin e shqiptarëve, shqiponjën.