“Ujku ndryshon qimet, por jo vesin”. Kjo thënie popullore duket se i shkon për shtat një 36 vjeçari shqiptar banues në Monza, i cili u arrestua sërish nga policia.

Karabinierët në Brugherio e patën arrestuar atë edhe gjatë majit të vitit të kaluar.Policia patrulluese, kësaj here e kapi atë në flagrancë me 1 gram kokainë dhe parë.

Kontrollet e zhvilluara në shtëpinë e tij, zbuluan edhe 11 gramë kokainë, peshore elektronike dhe pothuajse dy mijë euro para të gatshme.