Policia italiane ka arrestuar dy persona, një shqiptar dhe një uzbekistanez, të cilët dyshohen se janë të përfshirë në veprat penale të shfrytëzimit të femrave për prostitucion.

Gjithashtu nga hetimet e kryera janë konstatuar 26 shkelje administrative, ndërsa u sekuestruan edhe 16 mije euro që do të përdoreshin për të financuar aktivitetin e prostitucionit në Itali.

Ende nuk dihet identiteti i shqiptarit të arrestuar, por as roli që kishte në këtë mes. Hetimet ndërkohë vijojnë për goditjen e të gjitha rasteve të dyshuara.