Një përplasja e dhunshme fizike ka ndodhur mes një shqiptari dhe një afrikani nga Senegali në rrugët e Italisë.

Mësohet se sherri i përshkallëzuar në përplasje fizike, të ketë ndodhur për shkak të një vajze.

Shqiptari i shoqëruar nga një italiane nuk i ka pëlqyer aspak vlerësimi i tepërt i bërë nga senegalezi. Diskutimi është përshkallëzuar në dhunë fizike e shoqëruar me shqelma edhe grushte.