Shtatë dynym vreshta, hardhi, pronë private e A.Sh.dhe B.Sh. në Konispol janë djegur qëllimisht nga një i ri nga fshati Shalë.

Zjarrvënësi u arrestua. Ai quhet Sajmir Abduli
Abduli u kap duke i djegur vreshtat dy ditë më parë, në datë 12 shtator 2018, në vendin e quajtur “Haliqe” Shalë.

Materialet i kaluan Prokurorisë për veprën penale “Shkatërrimi i pronës me zjarr”, parashikuar nga neni 150 i Kodit Penal.