GJELUCI: KY ËSHTË SYNIMI JONË, FUQIZIMI I FAMILJES. 4 fëmijë nga shtëpia e fëmijës 3-6 vjeç janë kthyer në familjet e tyre biologjike. Kjo bëhet e ditur nga drejtorja e e shtëpisë së fëmijës 3-6 vjeç Anjeze Gjeluci.

Për prindërit e këtyre 4 fëmijëve që janë kthyer në familjet e tyre shërbimi social shtetëror ka gjetur zgjidhje.Shërbimi social shtetëror po drejton këto institucione në projekte me biznese.Në të ardhmen synohet që edhe fëmijë të tjerë të rikthehen në familjet e tyre biologjike ndërkohë që shumë shpejt pritet që shtëpija e fëmijës 3-6 vjeç të shndërrohet në casa-familja me kushte dhe një trajtim më të mirë. 

 

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/-ImYxd0h2Dw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]