Një shqiptar 30 vjeç është vrarë nga një tren mallrash në Arnissa, afër Pella në Greqi.

Duket se ai kishte hyrë ilegalisht. Incidenti ndodhi pas orës 14:00 të së mërkurës dhe autoritetet zyrtare greke u njoftuan tre orë më vonë nga një kalimtar.

Hetuesit në Arnissa kanë nisur hetimet, ndërsa një kushuri i viktimës, një shqiptar 40-vjeçar që shoqëronte, pritet të zbardhë të vërtetën e aksidentit fatal.