Zevendeskryeministrja Senida Mesi flet ne Komitetin Rajonal te Turizmit. Ajo u shpreh se ne Shqiperi ka nje rritje te numrit te turisteve.

Nga ana tjeter numri dy i qeverise permendi disa prej problematikave kryesisht ne plazhin e Velipojes sic jane mungesa e vrojtuesve te plazhit, problemi i zenies se hapersiave publike, mbetjet e pranishme ne Velipoje apo edhe siguria ushqimore.

Te gjitha keto duhet te kihen parasysh tha Mesi ne menyre qe te kemi nje mbarevajtje te sezonit turistik. Disa prej ketyre sherbimeve sipas zevendeskryeministres duhet ti mbuloje bashkia Shkoder.

Po ashtu permendi edhe tejkalimin e shpejtesise dhe kontrollet me te shumta qe duhet te beje policia ne aksin Shkoder-Velipoje.

PUBLICITET