Deputeti shqiptar në Mal të Zi, Dritan Abazoviç, ka reaguar lidhur me çështjen se Skënderbeu nuk është shqiptar dhe se ai ishte djali i prindërve sllavë.

Në një reagim në fb, ai e cilëson një sulm qeveritar ndaj tij teksa thotë se në studio po bënte humor por ështe keqkuptuar.