Zyra e BE në vendin tonë i ka bërë thirrje të gjithë qytetarëve shqiptarë që sot në orën 20:00 të mbrëmjes të bashkohen për të duartrokitur heronjtë që përballen me koronavirusin.

“Duartrokasim sonte për profesionistë të kujdesit shëndetësor, studiues, zjarrfikës, policë dhe të gjithë ata që janë atje duke luftuar kundër Covid19”, shkruan në twitter zyra e BE.

We are wholeheartedly #clapping our hands tonight for healthcare professionals, researchers, firefighters, policemen and everyone who is out there fighting against #Covid19. Join us by clapping tonight at 20:00 and by sharing