Kryeministri Edi Rama ka zgjedhur që të urojë besimtarët myslimanë për Fitër Bajramin me pamjet e Xhamisë së Namazgjasë, që po ndërtohet. Rama shprehet se punimet po ecin shumë shpejt dhe xhamia është drejt përfundimit.

“Me këtë pamje të Xhamisë së Namazgjasë, punimet për të cilën po ecin shpejt drejt përfundimit, ju uroj GËZUAR BAJRAMIN”

Sot, pas 30 ditëve agjërim, lutje, adhurime, besimtarët myslimanë shqiptarë dhe ata në mbarë botën, festojnë Fiter Bajramin.

PUBLICITET