Këtë të martë eshtë zhvilluar dita e parë e procesit të sterilizimit të kasheve shtëpiake dhe ato endacake nga shoqata Amerikane “World Vets” e cila vjen për të tretë herë ne vendin tonë.

Themeluesja e shoqatës “Animals Need Me” Oli Pero tregon se ka pasur një pjesëmarrje mjaft të mirë kryesisht nga kafshët me pronarë .

Ndërkohë themeluesja Pero nuk heziton të flasë për rastet e helmimeve nga kafshet nga ku deri më tani janë regjitstruar 4 të tilla.

Oli bën thirrje që cdo person të denoncojë një rast të tillë.

Procesi i sterilizimit do të vijojë dhe në dy ditët në vijim. Krahas tij do të ketë dhe konsultime falas për kafshët.