Në një kohë që mazhoranca ka vendosur të mbajë sot në orën 17:00 seancën e Kuvendit, opozita bëri një lëvizje të papritur duke protestuar pikërisht 30 minuta para se të mblidhen socialistët, para Kuvendit.

Vendimin e mazhorancës e ka ironizuar sot Gent Strazimiri, i cili këshillon kryeparlamentarin Ruçi ta mbledhë më mirë Kuvendin në zona të thella e të largëta si Galigati e Salaria që të bien rehat.

STATUSI I PLOTË

55d8db27 Dd50 4c67 B381 C47c6f6531a1
Qesharakë deri në dhimbje!!!
Grramos, dëgjo mua!
Shpjere parlamentin në Galigat a në Salari që të biesh rehat, se dhe kështu… senacë e befasishme “pa mendje” sikur s’vete…
P. S. Parlamenti që ka frikë nga POPULLI, nuk është i POPULLIT, nga POPULLI e për POPULLIN!