Disa studentë protestues i bënë një dhuratë kryeministrit Edi Rama me rastin e Krishtlindjes.

Ata  i kane bërë dhuratë një palë pantallona dhe një mesazh:
“Të bëhet serioz dhe të lexojë Kushtetutën” tha një student