Studentët i rikthehen sot sërish protestave. Pas qëndresës në godinat e fakulteteve, studentët marshojnë sot sërish sot për plotësimin e 8 kërkesave, që sigurojnë sipas tyre arsimin cilësor.

Ndryshe nga dje që zgjodhën godinat e Ministrisë së Arsimit dhe Kryeministrisë për të protestuar, ata do të marshojnë sot përpara Parlamentit.

Duket se vendimet e fundit të qeverisë nuk mundën të shuajnë protestat e studentëve. Nga ana tjetër në revoltë janë ngritur edhe pedagogët që thonë se autonomia e universitetit dhe liritë akademike vihen në pikëpyetje.