Rama ne mbledhjen e grupit PS flet për Fatmir Xhafen

Rama: Maskaradë e mirëfilltë destabilizuese e vënë në skenë për ti thënë Europës që ky është një vend ku minsitria e Brendshme është organizata mëmë e trafikut të drogës.

Dhe sa të jetë Edi Rama në Qeveria nuk mund të jenë asgjë tjetër vetëm eksponentë të botës së krimit global.

Rama: Ministri i Brendshëm paska fshehur prej 6 vitesh dënimin me burg të vëllait në Itali për një vepër të kryer 15 vjet më parë.

Ky sekret mafioz u shpërnda jo vetëm në median tonë e cila pati një shok amnezik por u shfaq në të gjitha faqet e facebook të kryeministrave të vendeve BE-së. Lavdi zotit që populli ka opozitën është sy fajkua dhe sy çakall.

RamaKuintalë të kokainës të fshehur nën banane me ndihmën e prokurorisë. Ata do ta paguajnë një për një edhe balta e tyre e bën punën e saj në mjegullën e mungsës së drejtësisë.

PUBLICITET