Rezidenca masive që dikur i përkiste aktorit Eddie Murphy do të dalë së shpejti në ankand në fund të muajit tetor. Edhe pse doli ne shitje gjatë muajve të verës për një çmim fillestar prej 10 milionë dollarësh vila nuk u shit.

Super vila gjendet në Kaliforni dhe ka një super luks brenda, në të cilën gjenet një palestër, pishinë gjigande dhe një sallë kinemaje.

Murphy e shiti shtëpinë në vitin 2007 për 6.1 million dollarë.Edi Merfi llogaritet si një nga aktorët më të pasur, me një shifër prej 85 milion $, që e pozicionon atë të 62-tin në renditjen e aktorëve të pasur.

“Xhevahiri i Los Lagos”, në veri të Sacramentos u ble nga Murphy në vitin 1998, kur aktori ishte i martuar me Nicole Mitchell.

Më vonë vila në vitin 2007 për 6.100.000 doallarë. Por pronari aktual e ka vënë përsëri në shitje.Vila vazhdon të jetë e arreduar sipas shijeve të aktorit hollivudian.