I pyetur se cila do të jetë e ardhmja politike, ish-ministri Tahiri tha se nuk e ka menduar ende, por nuk e ka mohuar se një ditë do të rikthehet në politikë, teksa nuk ka kursyer akuza të forta për ish-kolegë të tij, por pa përmendur emra.

“Praktika ka treguar që sot i ke në majën e politikës ata që kanë pasur akuza për vrasje njerëzish, dhe sot janë në maja. Unë nuk po mendoj për këtë po mendoj për drejtësinë time”, përfundoi deklaratën e tij, Tahiri.