Gjatë vizitës së tij në shkodër ministri I financës dhe ekomisë,Arben Ahmetaj zhvilloi një takim informues për biznesin e vogël.

Ahmetaj theksoi se qeveria Rama nuk ka për qëllim që të dëmtojë biznesin e vogël por fokusi I tyre është biznesi I madh.

Ndërkohë Ahmetaj i quan “boleri fjalësh” ato të opozitës duke thënë se taksa e biznesit të vogël nuk është një taksë e re por është e vendosur nga vetë opozita që në vitin 1996.
Ndërkon Ahmetaj thekson se nga mosinformimi qytetarët janë këqkuptuar.

Sipas tij qeveria nuk ka për qëllim rritje çmimesh.