Shqipëria nuk më në hartën e vendeve ku kultivohet lënda narkotike kanabis. Këtë e ka deklaruar zv.ministrja e Brendshme, Rovena Voda në një takim me strutkurat policore në Lezhë.

Ajo foli për rezultate shumë të mirë që vijnë nga lufta kundër narkotikëve.

Drejtori i Policise Vendore në Lezhë, Ferdinand Mara tregoi me detaje kontorllet e kryera nga policia dhe sasitë e kapura të kanabisit.

Në takimin e kërkuar nga Prefekti të pranishmit theksuan nevojën për angazhim maksimal i të gjithë insitucioneve në luften kundër kultivimit të bimeve narkotike.

 

PUBLICITET