Eshte duke u zhvilluar ne ambjentet e hotel “Colosseo” nje takim me psikologet dhe studentet e Qarkut Shkoder.

Takimi eshte i pari i nje serie takimesh qe do te zhvillohen ne vijim ne qytete te ndryshme.

Synimi i ketij takimi eshte promovimi i Koordinatorit Lokal, i cili do te lehtesoje dukshem marredhenien e anetaresise me zyrat qendrore ne Tirane.