Të rinjtë e FRPD kanë hedhur karafila para parlamentit dhe kanë ndezur qirinjtë, në shenjë simbolike.

Të rinjtë e FRPD shprehen se karafilat dhe qirnjtë simbolizojnë fundin e kësaj qeverinë dhe po i bëjnë funeralin politik rilindjes.

250 të rinj të FRPD janë vendosur rreth e qark protestuesve para parlamentit për të mbajtur nën kontroll turmën.

52518071 295903581099270 2245751460350394368 N

52361837 252234699012948 8344957693319970816 N