Te rinjte jane perhere e me shume te ekspozuar ndaj krimit dhe ngjarjet e diteve te fundit e deshmojne kete.

Psikologia Antonjeta Pero thote se jane te shumta shkaqet qe dergojne te rinjte ne rrugen e krimit duke u perfshire ne industrine e droges apo ne shitjen e armeve Modelet politike dhe mungesa e perkrahjes sociale ka bere qe te rinjte te mos kene shprese duke u shnderruar ne viktima

Te rinjte e diteve tona kane nevoje per edukim solid dhe shume pune me to, ne familje , shkolla dhe komunitet-shprehet psikologia.