Bashkia Vau Dejës dhe Qendra Kulturore e Fëmijëve bene te mundur realizimin e një shfaqje teatrale për femije që titullohet “Bon – Boni në mbretërine e embëlsirave”, duke percjelle mesazhe edukuese për femijet mbi rëndësine e të ushqyerit shëndetshem.

Shfaqje u realizua në skene nga një trupe aktorësh profesioniste, të cilet e kanë interpretuar këtë pjese dhe me parë për fëmijet e shkollave ne qytete te ndryshme te Shqiperise.

Aktorët e vegjël të qendrës kulturore me anë të animacioneve të ndryshme sollen një ditë ndryshe për nxënësit e shkollave 9-vjecare të bashkisë Vau-Dejës. Shfaqja ka për qëllim të informojë fëmijët mbi të ushqyerit shëndetshëm dhe të përcjelli tek ata vlerat evropiane.