Kuvendi ka përjashtuar deputetin e PD, Edi Paloka, pasi ka hedhur bojë në drejtim të kryeministrit Edi Rama dhe për këtë arsye është kërkuar përjashtimi i tij.

“Edi Paloka dil jashtë, përjashtohesh. Dil përjashta”- tha Ruci.