Presidenti amerikan, Donald Trump, ka anulluar takimin me kreun e Kremlinit, Vladimir Putin, të planifikuar për të shtunën e ardhshme në Buenos Aires gjatë G20.

Duke pasur parasysh faktin se anijet dhe marinarët nuk u kthyen në Ukrainë nga Rusia, vendosa që të ishte më mirë për të gjithë palët e përfshira që të anullonin takimin e planifikuar në Argjentinë me presidentin Vladimir Putin.

Pres me kënaqësi një samit të rëndësishëm sapo të zgjidhet kjo situatë!