Një person me origjinë afrikane u arrestua ditën e sotme në Pennsylvani, ShBA pasi tentoi të rrëmbente një vajzë 3 vjeçare.

Sixtus Chiemeka Udeke i kërkoi mamasë së vajzës një cigare jashtë një dyqani. Më pas mamaja lajmëroi policinë pasi thotë se dëgjoi që Udeke i kërkoi vajzës së vogël që ta ndiqte për t’i treguar një kone brenda një furgoni.

Pas denoncimit të saj policia erdhi dhe bëri një kontroll të furgonit të 39 vjeçarit.
Oficerët deklarojnë se brenda furgonit nuk kishte kone por ishin dy persona të tjerë që shoqëronin 39 vjeçarin.

Ata e arrestuan Udeken me akuzën për tentativën e rrëmbimit të një të miture.