Seanca e Kuvendit të Shqipërisë ka nisur me tension me rikthimin e opozitës, pasi në fillim të fjalës së kryeministrit Edi Rama, deputeti i PD, Endri Hasa tentoi që ta qëllonte me vezë dhe letra.

Në këtë moment ndërhyri garda e Republikës, ndërsa kryetari i Kuvendit, Gramoz Ruçi e përjashtoi nga seanca deputetin Hasa.