Aksi Shkoder Velipoje prane ures se Gjo Lulit mbulohet nga mbeturinat.

Terheqja e ujit ka nxjerr ne pah ndotjen masive mjedisore.

Tashme pervec efekteve te tjera social ekonomike qe ka sjell permbytja ne nenShkoder kemi dhe faktorin plus te ndotjes se ketij aksi qe te dergon ne piken turistike .

PUBLICITET