Lëkundja e tërmetit që tronditi Tiranën është ndjerë dhe në rajonin e Puglias në Itali.

Instituti Sizmologjik Italian informon se lëkundjet e tërmetit janë ndjerë në territoret e provincave të Brindizit, Monopolit, Lecces e Barit.