TESTIMI I MJEKËVE, REAGIMI I PARË VJEN NGA SHKODRA HALLUNI: SHËNDETËSIA KA NEVOJË PËR REFORMA TË TJERA JO TESTIMIN E MJEKËVE . Pas deklarates se ministrit Beqja per testimin e te gjithe punonjesve te shendetesise per shkallen e profesionalizmit reagimi i pare kunder ketij vendimi vjen nga qyteti i Shkodres .

Halluni ka treguar se shendetesia ka nevoje per te tjera reforma me te rendesishme dhe me emergjente per sistemin shendetesor ne vend sesa testimi i mjekeve te diplomuar, liçensuar nga shteti shqiptar,te specializuar jashte vendit dhe me shume vite eksperience pune. Prandaj eshte kunder ketij testimi dhe e vlereson ate si joligjor nderkohe shprehet se me e rendesishme eshte rishikohen punesimet e reja me baze politike

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/bzxY5h19clo” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
PUBLICITET