Kryeministri Edi Rama i ka bërë apel maturantëve të mos mashtrohen se dikush po u jep tezat në këmbim të votës.

Nga Poliçani kreu i qeverisë duke reaguar lidhur me një lajm se ka nisur shpërndarja e tezave të maturës në këmbim të votës së 25 qershorit, tha se kushdo që e ofron tezën në këmbim të votës, po mashtron sepse tezat janë të sekretuara dhe nuk i ka askush. “Askush nuk mund ti nxjerrë në pazarin e votave”