Thellohet bilanci tragjik si pasojë e zjarreve në rajonin e Atikës në Athinë, ku deri më tani kanë humbur jetën mbi 50 persona dhe jane shkrumbuar mbi 1000 mijë banesa.

Duke iu referuar komunitetit shqiptar atje në mesin e viktimave janë edhe 5 shqiptarë, mes të ciëlve tre burra dhe dy fëmijë.

Tre burrat shqiptarë janë djegur në një restorant teksa ishin të punësuar aty. Gjithashtu mësohet se janë djegur edhe disa shtëpi të shqiptarëve ne Greqi. Ende nuk ka konfirmim zyrtar për shqiptarët që kanë humbur jetën.