Me ardhjen e pranverës Tokio ju fton të admironi një ndër traditat më të bukura të saj: Lulet e qershisë.

Quhet “hanami”, përkthyer “admironi lulet”, një traditë që synon të kaloni kohë me familjen tuaj, miqtë tuaj më të ngushtë apo dhe kolegë të punës poshtë pemëve të qershive Chidorigafuchi, është një nga zonat më të famshme të Tokios ku mund të admirosh bukuritë e lules së qershisë.