Masiviteti dhe entuziazmi është kryefjala e çdo takimi elektoral te deputetit Tom Doshi.

Ai është mirëpritur nga banoret e Barbullushit, ndërsa i ka kërkuar banoreve votën për numrin 9 dhe partine Socialdemokrate. Doshi u shpreh i sigurte për marrjen e 3 deputeteve ne qarkun e Shkodrës.

Doshi ka marre garancinë për vote masive për partine socialdemokrate ndërsa takimi është mbyllur ne te njëjtin entuziazëm qe ka nisur.