Starton emisioni “Tonight” ne Star Plus per kete sezon.Tema:Demet nga zjarret ne qarkun Shkoder.

Agim Dardha:nga zjarret ne zonat e mbrojtura , ne 11 raste ka pasur deme ekonomike Jane 400 ha te pershkuar nga zjarret, kallmishte,kullota jo peme te larta Agron Sibra: Nuk ka pasur asnje banese te djegur vetem deme ne bujqesi dhe kullota. Mark Rupa:Zjarret ne kete sezon nga temperaturat e larta dhe pakujdesia e njerezve Rupa:Ka mungese te stafeve per perballimin e situatave te zjarreve,duhen me shume forca dardha:pak njerez jane vene pas hekurave per venien e zjarreve perfshire dhe rastet e qellimshme,dashakeqese.Demet llogariten 10 milione leke te reja , kjo vlere e materialit te djegur, pa llogaritur demet ne ekosistem, gjallesa e strehimin e tyre qe do llogariten me vone. Specialistet e mjedisit:bashkepunimi me komunitetin teper i domosdoshem. Agim Dardha:punonjesit punojne vetem me pagen mujore,pa asnje lek me shume se kjo pagese. Organizatat mjedisore ngrejne zerin per demet por asnjehere nuk angazhohen per te ndihmuar ne situata emergjence. Agron Dibra:bashkepunimi i komunitetit shume i paket,tregohen indiferente dhe vetem vezhgojne.