Kërkohej që prej 2 vitesh dhe më në fund është vënë në pranga.

Bëhet fjalë për një biznesmen shqiptar në Greqi, ndaj të cilit ishin ngritur akuzat e trafikut të kokainës.

Siç shkruajnë mediat greke, shqiptari 54-vjeçar, emri i të cilit nuk është bërë i ditur është vënë në pranga gjatë pasdites së djeshme.

Sipas policisë greke, shqiptari ishte koka e një organizate kriminale të trafikut të drogës në Athinë.
Ai akuz

ohej se merrte nga Shqipëria sasi të mëdha droge, si kokainë, ekstazi dhe hashashi.
54-vjeçari shqiptar ishte shpallur në kërkim që në 9 shkurt 2016, kur në pranga kishin rënë 5 shqiptarë dhe 4 grekë.

PUBLICITET