Nxënësit e ekonomikut në Shkodër kanë patur mundësi këtë të shtunë të marrin leksione të hapura nga profesiostë të kësaj fushe lidhur me mënyrat e menaxhimit të biznesit.

Kjo është mundësuar nga organizata rinore “Ballkans Youth Council”.

Aktivitete të tilla do ketë dhe në ditët në vazhdim . Trajnime të tilla ndihmojnë të rinjtë bëhen lidera të së ardhmes.

Në qytetin e Shkodrës organizohen vazhdimisht trajnime të tilla falas të organizuara nga shoqata të ndryshme.