Tre shqiptarë dhe një serb kapen me dy pako drogë në kuzhine

Tre shqiptarë dhe një serb me vendbanim në Recovato në Castelfranco të Italisë u arrestua nga karabinierët nën akuzën e trafikut të një sasie të madhe narkotikësh. Arrestimet janë rezultat i një operacioni të zhvilluar rreth orës 22:00 të mbrëmjes së shkuar. Në kohën e shpërbërjes së shtëpisë, ushtarët gjetën dy çanta me marihuanë në tavolinën e kuzhinës, pesha totale e të cilës ishte 1 kg, e vendos mes lëndëve të tjera ushqimore. Në shtëpi kishte edhe 5 gram kokainë. Karabinierët gjithashtu zbuluan çelësat e dy makinave, Porsche dhe Audi, për të cilat shqiptarët nuk ofruan shpjegimet e nevojshme. Gjatë kontrollit u gjet edhe një kartë identiteti rumune. Bëhet fjalë për një 26-vjeçar shqiptar, i cili konsiderohet si ‘grupi i imigrantëve të rinj’. Ndaj të cilit është ngritur edhe akuza e falsifikimit gjithashtu