Kryetari i Komisionit të Zgjedhjeve për Komunën e Tuzit, Shtjefen Ujka

j në një deklaratë për mediat është shprehur se procesi i votimit po zhvillohet normalisht dhe se pjesmarrja e votuesve deri në orën 12 ka qënë 26 %. Kryetari Ujkaj shprehet se fletët e votimit janë edhe në gjuhën shqipe.