Një burrë i cili ishte denoncuar si i zhdukur nga banesa e tij, është kapur nga Policia Kufitare, gjatë tentativës së tij për të dalë jashtë kufijve nëpërmjet PKK të Qafë Thanës.

Sipas Drejtoria Vendore për Kufirin dhe Migracionin Korçë, mësohet se iu dorëzua familjarëve shtetasi M. Ç., vjeç 64, banues në Cërrik, i shpallur në kërkim për largim nga banesa.

Drejtoria Vendore për Kufirin dhe Migracionin Korçë
Më datë 27. 08. 2018, në PKK Qafë Thanë, u bllokua dhe iu dorëzua familjarëve shtetasi M. Ç., vjeç 64, banues në Cërrik, i shpallur në kërkim për largim nga banesa.