36 shtetas shqiptarë janë riatdhesuar sot me avion ‘charter’ në aeroportin “Nënë Tereza”.

Ata u deportuan nga Franca, Holanda dhe Belgjika pasi shkelën kushtet e lëvizjes së lirë në zonën ‘Shengen’.

Që nga 1 janari deri sot janë riatdhesuar mbi 2800 shtetas shqiptarë nga vendet e BE-së.

MB dhe Policia e Shtetit apelon çdo shtetas që tenton të shkelë kushtet e lëvizjes në zonën Shengen apo të kërkojë azil, se shanset janë zero, pasi Shqipëria është në listën e vendeve të sigurta.