Një nga kandidatet për deputete, e cila ka refuzuar të marrë mandatin është ndjerë keq pas fjalimit ku tregoi arsyet pse nuk e kishte pranuar mandatin. Gjatë fjalimit kandidates i është marrë zëri ndërkohë që më pas mësohet se ajo është ndjerë keq dhe ka marrë ndihmë nga protestuesit dhe ish-deputetët e opozitës. Në fjalën e saj ajo shpjegoi se nuk e ka pranuar mandatin sepse ai mandat nuk përfaqëson popullin.