Kosova mori urime të shumta për rastin e 11 vjetorin e pavarsisë por një dhuratë të veçantë I kanë bërë tifozët turq në ndeshjen mes Bursasporit dhe Rizespor.

Në ndeshjen e luajtur me 16 shkurt, një ditë para përvjetorit të Pavarësisë së Kosovës tifozët turq shpalosën një bander gjigand me nënshkrimin “Serbia është Kosovë”.

Deklarat tifozëve turq tregojnë dashurinë dhe përkrahjen e tyre ndaj Kosovës.