FAKULTETI EKONOMIK NË PROJEKTIN “SIGMA AGILE-ERASMUS MUNDUS Universiteti i Shkodres “Luigj Gurakuqi” Fakulteti Ekonomik ka realizuar kete te marte nje takim informues ne kuader te projektit “Sigma Agile-Erasmus Mundus”.

Ne takim moren pjese perfaqesues nga Universiteti i Varshaves, aplikante te suksesshem te viteve te kaluara, pedagoge, student dhe stafi administrativ i Universitetit te Shkodres.Ky projekt synon risite, mobilitetet si dhe rritjen e aftesive per te mesuarit kritike ne mjedisin multikulturor te Ballkanit perendimor. Universiteti i Shkodres eshte partner ne kete nisme se bashku me 20 universitete te tjera te BE dhe Ballkanit perendimor.

[iframe width=”300″ height=”315″ src=”//www.youtube.com/embed/AWHjs3-bQ2g” frameborder=”0″ allowfullscreen ]