Kryeministri Edi Rama e ka nisur ditën e sotme me një ftese për gjithë të interesuarit pas artit dhe ekspozitave.

Ai ka njoftuar përmes një video në faqen e tij në Facebook hapjen e një ekspozite që e ka cilësuar të veçantë. “Myrtis ballë për ballë me të shkuarën.

 

Vajza nga Greqia klasike, simbol aktual” është ekspozita qe ftoheni te jeni pjese dhe hapet ne Qendrën për Hapje e Dialog në Kryeministri.

MIRËMËNGJES
dhe me këtë ftesë për të vizituar një eskpozitë vërtet të veçantë në Qendrën për Hapje e Dialog në Kryeministri, ju uroj një ditë të bukur.